EuroMontaggi Industriali

+4 0773 347 090

office@emontaggi.ro


Cine suntem?

Suntem o echipa romano-italiana avand ca liant dorinta comuna de a reusi intr-un parteneriat intemeiat in urma cu 5 ani.
Am inceput activitatea deruland contracte de intretinere si reparatii pentru clientii nostri din Italia, seriozitatea si experienta recomandandu-ne ca parteneri de incredere pe piata serviciilor oferite.

Evolutia

In decursul anilor de activitate numarul angajatilor a crescut la aproximativ 100 de muncitori cu diverse calificari: mecanici, fierar - betonisti, tubisti, sudori cu diferite specializari iar dotarea tehnica (unelte, scule si utilaje) este de cea mai buna calitate. Lucrarile de executie ale societatii, de asemenea, s-au extins si la lucrari de structura metalice, atat pentru constructii civile cat si industriale, in timp ce lucrarile de instalatii acopera toata gama constructiilor civile si sociale: case familiale, sedii de firma, hoteluri, spatii comerciale, inteprinderi, uzine etc.
Obiectivul nostru este acela de a realiza lucrari de o calitate foarte buna, chiar la nivelul celor mai mici detalii si, implicit, de a obtine aprecierea beneficiarilor nostri, ceea ce pentru noi inseamna cea mai buna reclama.